Telefon :      0761.003.425

Despre GET FIT 113

Fitness, aerobic, bodybuilding!

In cadrul Get Fit 113 beneficiezi de aparatura profesionala destinata antrenamentului fiecarei grupe musculare, si personal calificat ce te va ajuta sa-ti depasesti limitele si sa obtii rezultate uimitoare.

MADALINA IVANCEA - Aerobic Trainer

The word aerobics came about when the gym instructors got together and said, "If we're going to charge $10 an hour, we can't call it jumping up and down."

Rita Rudner

Misiunea noastra este de a ajuta oamenii sa-si îmbunătățeasca viața, prin sala de fitness.

Noi recunoaștem că fiecare persoană are propriul set de obiective și propria lor perspectiva a ceea ce înseamnă un centru de fitness.

Get Fit 113 este un club accesibil pentru majoritatea oamenilor indiferent de conditia fizica, asta pentru că noi credem că exista un atlet în fiecare din noi.

Noi cei de la Get Fit 113 suntem pasionati de Fitness si Sanatate.

Prin urmare, sala pe care am deschis-o pe Drumul Fermei, dispune de toate domeniile investit toate resursele noastre in creat un top al instalației liniei care se mândrește cu mai târziu în rezistență progresivă, cardio-vascular condiționat, formare circuit și echipamente de greutate gratuit.

Get Fit 113 va ofera cele mai noi tehnici de antrenament.

În plus față de aparatele de forta si zona de cardio, clubul va oferă o varietate de programe de aerobic in grup, predate de instructori cu experienta.

Membrii nostri se concentreaza pe obținerea de rezultate pe termen lung, prin antrenamente constante, dificile și variate.

Personal Training este totul despre tine, unde esti si unde vrei sa ajungi.

Când vine vorba de Personal Training o dimensiune nu se potriveste tuturor, acesta este motivul pentru care am căutat intens pentru a recruta cei mai buni profesionisti de fitness din Bucuresti.

Fiecare dintre specialiștii noștri au experiență în domeniul lor specific de activitate - fie ca obiectivul tau este pierderea in greutate, creșterea masei musculare, îmbunătățirea rezistentei cardio vasculare, pregatirea pentru un anumit sport / eveniment - Avem antrenori experimentati care va pot ajuta.

Echipa noastra de antrenori de fitness participă în mod regulat la workshop-uri, seminarii, și convenții, pentru o pregatire profesionala continuua care implica folosirea celor mai noi tehnici și idei pentru a aduce rezultate reale, într-un mod sigur și eficient.