Telefon :      0761.003.425

Orar

Antrenori

 • Monica Gabriela Niculae
  A.B.T, TABATA, T.B.W, ARM SCULPING, PUMP&JUMP, H.I.I.T

  Face fitness de mai bine de 10 ani, iar in urma cu 5 ani a inceput sa predea. A facut cursuri de specialitate in domeniul Fitness si Aerobic si a participat la diverse workshop-uri. In trecut a lucrat la Sun Fit Gym si Aviatiei Wellness Center .

 • Madalina Ivancea
  STEP AEROBIC, AEROBIC DANCE, STEP CHOREOGRAPHY, BODY PUMP, STEP&TONE, CIRCUIT TRAINING, SCULPT YOUR BODY

  Instructor de aerobic cu o experienta de peste 10 ani de zile, avand un atestat UNEFS – instructor aerobic Fitness, cât şi un atestat Fitness Education School - tehnician nutriţionist. In trecut a lucrat la salile Matrix Gym , Sas Gym Dr. Taberei, DC Fitness.

 • Maya Al-Khatib
  PILATES, AEROBIC COPII

  Instructor de Pilates certificat de Fitness Scandinavia , sub indrumarea lui Liora Zytcer , una dintre cele mai influente personalitati de fitness din tara . Este instructor certificat de Aerobic , Pilates, Fit and Fly si TRX . De asemenea, este absolventa a facultatii de Kinetoterapie din Bucuresti . Avand o mare pasiune pentru dansul sportiv preda clase si pentru adulti si copii .

 • Andreea Baltateanu
  YOGA

  Profesor acreditat Indian Yoga Academy 100 hours, prezentator in cadrul celei de a doua editii Yoga Festival 2017 din Romania, cat si in cadrul Rimini Wellness 2018, din Italia. Andreea preda yoga cu influente de Hatha si Ashtanga Yoga, regasindu-se mult in dinamismul Vinyasa Flow.

 • Andrei Tica
  Fitness

  Instructor fitness, absolvent al UNEFS, sectia kinetoterapie avand diploma de instructor Fitness Scandinavia. De 4 ani lucreaza ca si antrenor personal, cat si instructor. In trecut a lucrat la salile Viva sport si World Class.

Evenimente

  10 Ian, 2016

  h.12.00-h.13.00

  Grand opening

  Deschidere Sala

  10 Ian, 2016

  h.13.00-h.20.00

  Prezentare

  Prezentam sala curiosilor.

De ce GET FIT 113 ?

Get Fit 113 reprezinta miscarea, vazuta ca o rutina zilnica

Antrenamente pentru forta, functional training și sedinte de antrenament in grup - sunt ceea ce oamenii doresc și ceea ce Get Fit 113 oferă.

Misiunea noastra ?

Sa ajutam oamenii sa-si îmbunătățeasca viața, prin sala de fitness.

Get Fit 113 este un club accesibil pentru majoritatea oamenilor indiferent de conditia fizica, asta pentru că noi credem că exista un atlet în fiecare din noi.